Ekologisk Hampaprotein

Börjar dagen med en god och näringsrik smoothie bestående av hallon, banan, hasselnötsmjölk och en tesked hampaprotein. Jag vet inte hur mycket en tesked protein hjälper, men det är i alla fall nyttig och naturlig protein jag får i mig. Ska jag käka tillskott gör jag det gärna från så naturliga produkter som möjligt. Renée Voltaires Hampa proteinpulver är så naturligt det kan bli och är både ekologisk och vegansk. Det enda den innehåller är just Hampaprotein och inget annat. Alltså inga kemikalier och inget tillsatt socker, därmed vet jag vad jag får i mig och kan lägga till naturlig sötma själv. Som det står på förpackningen är pulvret rikt på protein, vitamin B6, vitamin E, kalcium, fosfor (x2 haha?), järn och zink. En riktig superprodukt med andra ord. 
 
 
 

Kokosnötter i mitt hjärta

Jag älskar kokos i alla dess former, kokosolja är min stora favorit, använder den både som stekfett och som hudvårdsprodukt. Kokosflingor äter jag också till det mesta, och skulle hemskt gärna vilja testa kokos chips. Något jag saknar allra mest är nog att dricka färskt kokosvatten. I Malaysia gör vi det minst en gång, direkt från farfars träd. Ni anar inte vilken känsla det är. Det är verkligen att vara ett med naturen. Saknar Malaysia och Thailand överhuvudtaget idag. Vill åka dit nu. Hur härlig är inte denna bild på en ensam kokosnöt? 
 

Loppistankar

Nä, all träningslust försvann idag. Jag sov för det första till 11 idag, ångest bara det. Men så är jag alltid när jag vet att jag har något tråkigt som väntar mig under dagen, idag är det inte jobb men det är tråkigt nog tandkirurgen som väntar. Hela min kropp förbereder sig på strejk och så pallar jag helt enkelt inte vakna tidigt, och nu kände jag inte att det var lönt att träna eftersom jag hade en massa andra grejer att ta itu med här hemma. Kanske tränar i eftermiddag istället. Har kollat igenom vad jag vill sälja på loppis som jag planerar att göra nu på lördag, ska fråga mina systrar om de vill stå med mig. Om jag fick välja skulle jag sälja hela min garderob. Jag är så trött på allt jag äger, har i princip inte klätt upp mig på flera månader heller. SÅ TRÅKIGT! Vill känna mig fin, men jag känner mig aldrig fin på sommaren. Klär mig helst inte i korta kläder, och jag är sämst på att shoppa sådant som jag faktiskt använder. Måste helt enkelt bli bättre på att köpa snygga vardagskläder. Men första steget är att bli av med allt som jag inte använder. Dessa skorna nedan är ju ett praktexempel på sådant som är fint men oanvändbart för mig.