Maten i Berlin

Saknar Berlin just nu, därför ska jag dedikera detta inlägg till all god mat vi åt. Självklart åt vi ännu mer än detta men allt blir inte lika fint på bild. Något jag inte fick en bra bild på men som jag anser är en av mina absoluta favorit-snabbmatkedjor är Wok to Walk, tänk China Box fast hundra gånger godare. Åt där både i Amsterdam och i Berlin. Man får välja exakt vad man vill ha i sin wok, och det blir rätt dyrt men det är så värt det. Underbart god mat! Kan inte kalla det snabbmat egentligen eftersom det tar en stund innan maten är klar och allt lagas från grunden. Man får se när kocken wokar ens mat! Jag rekommenderar det starkt, undrar om det finns i Sverige?
 
 
 
 

Zumba 'til you drop.

Var på Zumba en timme med bästis, det var flera år sen sist och jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar det. Man blir så där härligt glad av att skaka lite på rumpan och känna rytmen till BRA musik. Vill börja dansa igen som på den gamla "goda" tonårstiden. Jag har det fortfarande i mig, eller? Haha. Jag vill börja på Yoga också. Och börja simma en gång i veckan. Är det för mycket begärt kanske? Jag har ju knappt tid till att handla mat för fasiken. Men Zumba är en bra början på alla mina ambitioner. Är spralligt glad nu, dock lite irriterad över att vi inte har åkt och handlat idag, maken stack iväg på ett ärende. Känner mig instängd utan bil och körkort. Men jag ska börja övningsköra snart. Fick mitt körkortstillstånd idag woopwoop. Nu ska jag trycka i mig två ägg och en smoothie och sen är jag mätt för idag. Älskar träningsvärken jag känner nu efter rumppasset igår och Zumban idag. Fantastiskt skönt! Imorgon ska jag springa 3 km och träna överkropp. Sen är det vila hela helgen!
 

Starta dagen med en smoothie!

Har suttit och uppdaterat min mobil i en evighet nu på morgonen. Den har varit så seg på sistone och jag förstod nu att det berodde på att jag hade 4 systemuppdateringar att göra. Men nu verkar den funka ännu sämre!!!
Sitter och och dricker min jäääättegoda smoothie. Har inte fått till en bild på den eftersom kameran på mobilen har hängt sig. SKITMOBIL! Bjuder på en gammal smoothie bild haha.
Jag försöker att dricka en smoothie varje morgon som det första målet på dagen, det är det enda som får min mage att hålla sig i schack och må bra. Bröd dödar magen. Gröt tröttnar jag på så snabbt för det inte smakar särskilt gott. Musli är jobbigt att äta. Smoothie är helt enkelt både nyttigt, gott och enkelt att få ner när man är seg på morgonen. Har jag inte sovmorgon mixar jag alltid ihop en innan jag går och lägger mig. Har införskaffat mig glasflaskor i olika storlekar så att det blir ännu enklare att ta med sig smoothie när man är på språng.