A quickie,

Hallå bloggen!
Nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har haft fullt upp på praktiken då jag kommer hem sent om dagarna.
Börjar jag åtta så slutar jag kl.17, är inte hemma förrän vid 18. Spenderar sammanlagt 11 timmar hemifrån, eftersom det tar en timme att ta sig dit och en timme att ta sig hem. Så jag prioriterar helt enkelt andra saker framför att blogga. Även om jag tycker det är kul och avslappnande att skriva av sig lite. Idag börjar jag inte praktiken förrän 11.30 och slutar kl.21. Denna dag kommer nog kännas lång. Ska också hinna med att finslipa mitt paper som ska lämnas in idag samt möta upp en tjej som ska köpa två böcker av mig. Kommer jag hinna käka lunch ens? Ska koka ihop nåt snabbt här hemma så slipper jag slösa pengar ute. Jag och maken sparar nämligen till en Dubai-resa i Januari. Vi vill så gärna att det ska bli av, och då måste vi helt enkelt snåla in på annat!! :) Har så mycket jag skulle vilja skriva angående mina nya skönhetsrutiner men det får helt enkelt vänta till när jag har tid att fota och dylikt. Det får bli på Söndag, tur att jag inte är proffsbloggare för då hade jag förlorat alla mina läsare nu haha. Förresten,älskar jag mina Gif's nedanför. Google har gjort dem automatiskt till mig, snacka om att inte behöva anstränga mig! :D
 

Tittut

God morgon på er denna gråa måndagmorgon!
Jag är ledig från praktiken idag och tanken är att jag ska skriva klart mitt paper idag. Är lagom motiverad om man säger så. Tanken var också att jag skulle dra till gymmet denna morgon, men min hals säger ifrån. Har ont på höger sida när jag sväljer och hostar även ibland. JAG VILL INTE BLI SJUK!! Jag missade träningen hela förra veckan för att jag jobbade så konstiga tider, i måndags då jag tränade sist, var jag dessutom jätte trött och orkade inte ta i. Och nu ska jag bli förkyld också? Jag vet att det finns värre problem här i världen, men palllllaaaa!! Tror jag ska ägna dagen åt att dricka te och köpa hem Zyx för säkerhetsskull. Det värsta som finns är ju att vakna mitt i natten och tro att någon har sandpapprat inuti halsen!! Det finns dock ingenting att göra åt saken så klaga i all oändlighet hjälper inte. Piggar upp mig själv med gamla bilder på min mini-bror. Han var såååå söt när han var liten. Han är fortfarande söt men nu är han inte lika kramvänlig. Han är 5 år och cool. Haha!
 

Fantastiskt goda skogschampinjoner

Jag har spenderat dagen med att vara ute och plocka svamp i skogen. Nä, skoja bara! Vem försöker jag lura? Dessa skogschampinjoner fick min man via sitt jobb, företaget bjöd väl på dem antar jag. Gjorde en mättande och god svampsoppa som vi åt till lunch idag. Och det blev så gott! Vad som är bra med dessa champinjoner är: de är ekologiska, de smakar mer skog, de är från Sverige och de är JÄTTE goda. Ett stort tips nu när det är höst och svampsäsong hihi. Köp inte i affärerna, åk ut till någon gård på landet och köp ekologiskt odlade svampar eller dra ut i skogen och plocka själv! Vi fick svamparna i en fin korg som jag kommer ha så nytta av. Maken tycker dock den är ful. Men jag har en liten svaghet för sådant som inte han har ibland.